Τελείωσαν συνεπώς τα άλλοθι των «φιλανθρωπούληδων» και «αλληλέγγυων» που μιλάνε για υποχρεώσεις της Ελλάδος έναντι του κάθε λαθροεισβολέα. Πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα απόφαση εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η οποία λέει πως καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υποχρεούται να δέχεται ούτε να δίνει άσυλο σε καταδιωκόμενους αλλοδαπούς ή πρόσφυγες και αυτό θα εξαρτάται μόνο από την ίδια τη βούληση των κρατών μελών της ΕΕ και όχι από τις διάφορες διεθνείς συνθήκες που μπορεί μάλιστα να έχει υπογράψει!!!..Η απόφαση εκδόθηκε μετά από προσφυγή του Βελγίου. 

Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; 
Αυτό σημαίνει πως εάν σήμερα διαολοστείλουμε όλους τους αλλοδαπούς ακόμα και τους πρόσφυγες, κάτι τέτοιο θα αποτελεί δικαίωμά μας και λογαριασμό δε θα μας ζητήσει κανείς. 
Τελείωσαν συνεπώς τα άλλοθι των «φιλανθρωπούληδων» και «αλληλέγγυων» που μιλάνε για υποχρεώσεις της Ελλάδος έναντι του κάθε λαθροεισβολέα. 
Φυσικά αυτή την απόφαση θα την εφαρμόσουν όλες οι άλλες χώρες πλην της Ελλάδος -υποθέτουμε- που κυβερνιέται από ευαίσθητους ηλίθιους, ανθέλληνες.
Πηγή: skeftomasteellhnika.blogspot.gr