Τον τρόπο να συνεχίζει να ενοχλεί το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, φαίνεται πως βρήκε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μπότας, αφού μετά την αιφνίδια διακοπή της πολύ πετυχημένης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στην ΕΡΤopen βρήκε στέγη, και μάλιστα τηλεοπτική!

Όσοι νόμιζαν ότι θα χαμηλώσει τους τόνους και ότι θα πάει σε ένα πιο χαλαρό μοτίβο διαψεύστηκαν πανηγύρικα, ο Μιχάλης Μπότας απο την 1η κιόλας εκπμπή έριξε σκληρές πατριωτικές ρουκέτες που δεν έμειναν ασχολίαστες από μεγάλη μερίδα του πατριωτικού χώρου και οχι μόνο.

Η εκπομπή του Μιχάλη Μπότα προβάλλεται κάθε Κυριακή 23:30 και κάθε Σάββατο 02:00 σε επανάληψη.

Ο κ.Μπότας έχει απασχολήσει και άλλες φορές την δημοσιότητα με την δράση του.

Το 2014 (σε ηλικία 26 ετών) ήταν επικεφαλής του σχεδίου πρόμαχος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Από το 2016 (σε ηλικία 28 ετών) είναι καθηγητής στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας όπου διδάσκει Digital Marketing και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία.

Τον Φεβρουάριο του 2018 βρέθηκε στα μικρόφωνα της ΕΡΤopen 106,7 στο τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.Μετά από έντονες αντιδράσεις για το πατριωτικό ύφος της εκπομπής αλλά και για την συνολική πατριωτική δράση του Μιχάλη Μπότα, αποφασιστηκε να του κλεισουν τα μικρόφωνα έπειτα από παρέμβαση τις ΚΕΕΡΦΑ και άλλων ακροαριστερών συνιστωσών.

Το High tv πήρε την τολμηρή απόφαση να τον εντάξει στο δυναμικό του κάνοντας κίνηση ματ, την ώρα που άλλα κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί , που επιθυμούσαν συνεργασία με τον κ.Μπότα προσπαθούσαν να του επιβάλλουν όρους, να χαμηλώσει τους τόνους φοβούμενοι να μην χαρακτηριστούν!

Όπως είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενο άρθρο το όνομα Μιχάλης Μπότας θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον!