Τον τρόπο να συνεχίζει να ενοχλεί, φαίνεται πως βρήκε ο αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος και βραβευμένος Διαφημιστής Μιχάλης Μπότας, αφού μετά την αιφνίδια διακοπή της πολύ πετυχημένης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στην ΕΡΤopen βρήκε στέγη, και μάλιστα τηλεοπτική!

Ο κ.Μπότας έχει απασχολήσει και άλλες φορές την δημοσιότητα με την δράση του.

Το 2014 ήταν επικεφαλής Digital Marketing στο Project Πρόμαχος, στην ταινία για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα όπου έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης με πολύ σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες να παίρνουν θέση υπέρ της Ελλάδας!

Από το 2016 (σε ηλικία 28 ετών) είναι καθηγητής στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας όπου διδάσκει Digital Marketing και Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία.

Τον Φεβρουάριο του 2018 βρέθηκε στα μικρόφωνα της ΕΡΤopen 106,7 στο τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.Μετά από έντονες αντιδράσεις για το πατριωτικό ύφος της εκπομπής αλλά και για την συνολική πατριωτική δράση του Μιχάλη Μπότα, αποφασιστηκε να του κλεισουν τα μικρόφωνα έπειτα από παρέμβαση ακροαριστερών συνιστωσών.

Ο Μιχάλης Μπότας είναι από τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που έχει διδαχθεί Digital Marketing στην Washington DC (E.I.O.M)

Το High TV πήρε την τολμηρή απόφαση να τον εντάξει στο δυναμικό του κάνοντας κίνηση ματ, την ώρα που άλλα κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί , που επιθυμούσαν συνεργασία με τον κ.Μπότα προσπαθούσαν να του επιβάλλουν όρους, να χαμηλώσει τους τόνους φοβούμενοι να μην χαρακτηριστούν!

Όπως είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενο άρθρο το όνομα Μιχάλης Μπότας θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον!