Μια νέα τάση έχει αρχίσει να κατακλύζει τις ΗΠΑ σχετίζεται με την καταστροφή του σύγχρονου κόσμου και την επιβίωση την επόμενη μέρα.

Η… μόδα αυτή έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις ανάμεσα σε μεγαλοεπενδύτες της Σίλικον Βάλεϊ, τους αυτοαποκαλούμενους «survivalists», δηλαδή αυτοί που προετοιμάζονται για την επιβίωση τους σε περίπτωση που ο πλανήτης πληγεί από μια φυσική, ή όχι, καταστροφή.

Εκπαιδεύονται κατάλληλα με όπλα, μαθαίνουν να ζουν στη φύση και να ψάχνουν για φαγητό σε δάση, θάλασσες και βουνά, με λίγα λόγια κάνουν μια πρόβα για το πώς μπορεί να είναι η ζωή σε περίπτωση που η τεχνολογία και όλες οι ανέσεις της σύγχρονης εποχής χαθούν. Επιπλέον, έχουν χτίσει και καταφύγια όπου θα φυγαδευτούν σε περίπτωση καταστροφής.

Παρατηρείται ότι το φαινόμενο αυτό έχει εξαπλωθεί τώρα τελευταία σε ανθρώπους που σχετίζονται με την τεχνολογία, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ιδρυτής του Reddit και κορυφαίο στέλεχος του Facebook. Σύμφωνα με αναλύσεις, η εξήγηση είναι απλή. Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν καλύτερα πόσο εύθραυστη είναι η τεχνολογία και πόσο ευάλωτη σε επιθέσεις.

Προηγούμενο άρθροΒίαιο σεξ στη νέα σειρά της Κίντμαν
Επόμενο άρθροΚΑΡΟΤΣΑΚΙ πήγαν τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ οι ΙΚΑΡΟΙ μας!