Το μπαμ του καλοκαιριού έκανε, όπως δείχνουν τα νούμερα, η εκπομπή «Προσχήματα» του αμφιλεγόμενου πατριώτη Μιχάλη Μπότα, σύμφωνα με πηγές μέσα από την ίδια την εταιρεία που μετρά την τηλεθέαση, αλλά χωρίς καμία επίσημη ένδειξη ή τοποθέτηση, διότι τα περιφερειακά κανάλια δεν μετρούν στην πλειοψηφία τους την τηλεθέαση!

Σύμφωνα λοιπόν με τις παραπάνω πηγές ,οι 8 εκπομπές που βγήκαν στον αέρα είχαν μέσο όρο 7,5%, νούμερα που δεν βλέπουμε εύκολα σε περιφερειακά κανάλια, με δυο από αυτές, με τους Γεωργία Μπιτάκου και Νότη Μαριά να αγγίζουν το 10% και μια να το ξεπερνά, αυτή με την ποινικολόγο Ειρήνη Μαρούπα!

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει ότι, ενώ ο Κος Μπότας είναι φανερά εμπλεκόμενος στον πατριωτικό χώρο, στην εκπομπή παρευρέθησαν και ο πρώην υπουργός κος Στρατούλης και η σκληροπυρηνική, κυβερνητική βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, αλλά και ο πολεμικός ανταποκριτής Γιάννης Κανελλάκης.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε, όπως φαίνεται, η υψηλή δημοτικότητα του Μιχάλη Μπότα στα Social media, όπου προβάλλει live την εκπομπή του σε χιλιάδες υποστηρικτές του στο facebook, αλλά και στο instagram!

Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την συμμετοχή της Ελένης Αυλωνίτου, αλλά και αυτή του Δημήτρη Στρατούλη, στην εκπομπή, κατηγορώντας τον Κο Μπότα, πως τους αντιμετώπισε με χάδια και όχι με σκληρή κριτική.

Η απάντηση του Δημοσιογράφου ήρθε από το προφίλ του στο Facebook
«Ειμαστε Έλληνες πατριώτες και προσπαθουν να μας φιμώσουν,  ας μην τους δώσουμε την αφορμή να φιμώσουν ακόμα μία πατριωτική εκπομπή».

Η εκπομπή του Μιχάλη Μπότα θα προβάλλεται και την καινούργια σεζόν από την συχνότητα του High TV κάθε Κυριακή 23:30 και κάθε Σάββατο 02:00 σε επανάληψη!